Pálya elemzés (Hungária 2013)

Ez a 2013-as Hungária második napi W16B és W21Br kategóriák 5-6-os átmenete 

6 hozzászólás

 1. Hanga szerint:

  Én északról mentem az úton, arra már jártam előtte és jött szembe a Vanda és annyira örültem, hogy már értem, hogy miért járt arra, hogy eszembe sem jutott, még maximum a két kerítés között, de ismerve a magyar viszonyokat, maradtam az eredeti tervnél :)

 2. Dóra szerint:

  Én is északra az úton kerültem (járt utata a járatlanért…). Mindent összevetve szerintem ez a leggyorsabb (legalábbis az én erdőben haladási sebességemet tekintetbe véve). Mondjuk nem ártott volna, ha a végén tudom, hogy hol értem ki a pont előtt az É-D-i útra, így ott elindultam a másik irányba vagy 100 métert:)

 3. Zoli szerint:

  Sziasztok!

  Én mentem volna a két kerítés felé és ha az erdő nagyon szemetes akkor kerültem volna északra. Ha nem akkor át közötte, majd magasles a hegytetőn (kb-ra)és telibe a völgyet.

 4. Rebi szerint:

  Én is a két kerítés között mentem volna át és ha szerencsém van a magaslest is látom útközben.

 5. Sanyi szerint:

  Hangának amikor átnéztük, azonnal azt mondtam, hogy délről alúról kerülhetett volna, bár lehet hogy aki jobban fut az úton, annak megéri északról körbefutni. Utána Haresznak megmutattam, és érdekes módon, neki az északi kerülő eszébe sem jutott volna, és csak a két kerítés között és a déli kerülés között hezitált. Akkor jobb a két kerítés között, ha gyorsan át lehet jutni az oda jelzett dzsindszán.

 6. Berta szerint:

  Én szerintem délről mentem volna és azt a nagy utat keresem amiről a ponthoz vezető kis ösvény ágazik el.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!